Week van surprises

Alexander Rinnooy KanAfgelopen week kende, rondom Sinterklaas, voor mij een paar mooie surprises. Op het werk werd het programma MKB Krachtcentrale officieel gelanceerd. Dit initiatief van Innovatieplatform moet leiden tot hogere arbeidsproductiviteit. Alexander Rinnooy Kan was daarbij aanwezig omdat hij zich hier sterk voor gemaakt heeft. In bijgaande podcast legt hij in twee minuten het belang en de voordelen van dit programma uit.
Podcast Rinnooy Kan
hans blokzijl

In het verlengde van mijn werk houd ik ook graag van grenzen verleggen… Sinds 2008 heb ik een bijzondere band opgebouwd met ondernemer Hans Blokzijl van Bomencentrum Nederland. Ik heb al zoveel bijzondere en vooral leuke ervaringen met hem beleefd dat ik een fanclub voor hem heb opgericht: het genootschap van Hans Blokzijl. Afgelopen week kreeg Hans de premiere van de website te zien.