MKB Innovatie Top 100 live op internet

Loek HermansAls organisator van de MKB Innovatie Top 100 proberen we ook voortdurend te kijken naar nieuwe innovatieve concepten. Voor donderdag 14 mei 2008 hebben zich ruim 350 gasten aangemeld. De meeste innovatieve MKB-ers gaan elkaar die dag ontmoeten in het McDOS Goffert voetbalstadion van N.E.C..
Vanaf 16.45 uur gaan we het programma integraal uitzenden via internet. Company Webcast uit Rotterdam verzorgt de techniek die middag. Op die manier kunnen de medewerkers, relaties en anderen geinteresseerden de uitslag ook live meemaken achter de pc.
En daags na de uitzending volgt een radiocommercial van Loek Hermans als voorzitter van MKB Nederland en bestuurslid van Syntens gedurende een week op BNR nieuwsradio om ook andere ondernemingen aan te moedigen te blijven vernieuwen. Innovatieve ondernemers maken immers het verschil in de economie.
De spot is hier alvast te beluisteren:
Radiocommercial BNR nieuwsradio