Partners zijn het nooit met elkaar eens (deel 3)

getattachmentaspx2Zonder technische bagage dienden Harry Schippers en Maarten Arns een compleet nieuwe shaker op de kortst mogelijke termijn te ontwikkelen. Omdat geld geen probleem meer was, konden de best denkbare engineers ingehuurd worden. Maar hoe pak je dat aan?
De oplossing werd gevonden in vloeibare stikstof, maar de echte toepassing kwam uiteindelijk niet uit de koker van de experts. ,,Door steeds als leek naar de vraag te kijken, hebben we zelf het antwoord gevonden. We zijn beiden heel leergierig en denken graag out of the box. De box zelf zien we nooit…
,,We hebben beiden zo’n sterke mening dat we het per definitie nooit met elkaar eens zijn. En als dat wel eens het geval is, dan verzinnen we net zoveel argumenten hoe het ook anders kan. Inmiddels is dat onze kracht geworden. Elke vraag kan door ons worden beantwoord. Er liggen nu al tal van nieuwe plannen voor de toekomst op de plank. Soms verzinnen we een nieuw concept als we met elkaar bellen in de auto.

Idee voor koffie zetten
,,Het is vaak zo druk dat we elkaar soms dagen niet zien, maar we bellen elkaar drie tot 20x per dag. Zelfs voor een compleet andere bereidingswijze van koffie zetten, hebben we al ideeën bedacht vanuit de file….’’
Maar voorlopig moet eerst de eerste euro nog met de shaker verdiend worden.

Morgen: Danone laat Schippers en Arns weer shaken