The (next) dream (deel 7 en slot)

getattachmen1taspxDe Yoghurtshaker zet het leven van Maarten Arns (32) en Harry Schippers (45) op z’n kop, maar ze verloochenen hun roots niet. Niet rijk worden, maar succesvol ondernemen is hun drijfveer. Evenals hun kennis en talenten verspreiden. ,,Als je niet kan delen, dan kun je niet vermenigvuldigen, zo houdt Marcel Boekhoorn ons voor. En dat vinden wij ook. Ook als Danone dit bedrijf op termijn volledig overneemt, gaan wij door. We zetten nog even de oogkleppen op om ons product naar de eindstreep te brengen en daarna volgen we onze volgende droom.’’
Harry: ,,Maar mijn eerste droom is dat ik straks uit het vliegtuig stap en op het vliegveld onze Yoghurtshaker zie staan.’’

Netwerk Syntens
Maarten: ,,Ik bruis van zoveel energie dat ik mijn ouders in de tussentijd al help met het opzetten van een coöperatie van dertien houders van buffelkoeien. En daarbij maken we ook weer gebruik van het netwerk van Syntens. Ongetwijfeld gaan Harry en ik onze denkkracht later gebruiken voor het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten. Dit is nog maar het begin.’’
Maarten Arns en Harry Schippers verlenen op dinsdag 25 mei op de High Tech Campus in Eindhoven ook hun medewerking aan het programma rondom de lustrumviering van de MKB Innovatie Top 100. Zij presenteren dan uniek beeldmateriaal over hun doorbraak op de markt.